Menu

Werken in PCW

Vacatures

Ben je op zoek naar een leuke en uitdagende job met veel afwisseling en leuke collega's? Hou dan zeker onze vacatures in de gaten.
Wens je in de toekomst onze vacatures in jouw mailbox te ontvangen, laat dan jouw gegevens op deze pagina na in de rubriek ‘Contacteer ons’.
Je kan ook steeds spontaan solliciteren. Beschik je niet over een recent CV, vul dan deze sollicitatiefiche in  en mail deze naar vacatures@wagenschot.be.

Vacatures MFC Heynsdaele

Vacatures MFC Wagenschot

Stages

Pedagogisch Centrum Wagenschot is een boeiende plek met een complexe doelgroep, een innoverende visie en bruisende werkmentaliteit.
Het centrum beschikt over een rijke kennis verankert in de ervaringen van vele trouwe medewerkers.
Als student van volgende opleidingen kan je ons steeds contacteren om stage te lopen.

PC Wagenschot biedt bachelors in de orthopedagogie en VSPW-cursisten de mogelijkheid om een langere stage te lopen. Indien je hiervoor interesse hebt, contacteer ons dan via onderstaand formulier. Noteer ook de functie waarvoor je stage wenst te lopen en de campus waar je stage wil lopen.

Voor een masteropleiding in de psychologie of pedagogische wetenschappen bieden we eveneens een langlopende stage van zes maanden aan. Indien je hiervoor interesse hebt, contacteer ons dan via onderstaand formulier. Noteer ook de functie waarvoor je stage wenst te lopen en de campus waar je stage wil lopen.

Studenten die werkervaring willen opdoen in het kader van een lerarenopleiding of paramedische beroep (met stage binnen een schoolse context) kunnen ons contacteren via onderstaand formulier.

ESF Project 'Duurzaam loopbaanbeleid'


Onze medewerkers zijn de drijvende kracht achter onze organisatie. Het is belangrijk dat wij ook goed voor ‘hen’ zorgen. Een goede zorg voor de jongeren vloeit uit een goede zorg voor onze medewerkers.  We hebben in 2018 een prioriteit gemaakt van het verbeteren en vernieuwen van ons personeelsbeleid. De algemene doelstelling van ons ESF project luidt: het ontwikkelen van een uniform HR beleid dat de medewerkers motiveert en ondersteunt in hun loopbaan.
Dit wordt mogelijk gemaakt mede door de financiële ondersteuning vanuit het ESF.

Contacteer ons

Inhoud

*Klik op een item om te navigeren.

Vragen of meldingen

Contacteer ons met al uw vragen, dan helpen wij u zo spoedig mogelijk verder!

Contacteer ons of bel ons
voor MFC Wagenschot: 09 280 89 60
voor MFC Heynsdaele: 055 23 09 10

Steunen

Wilt u ons steunen? Dat zou fantastisch zijn! Klik op 'steun ons' en kies een mogelijkheid.

Steun ons of bel ons: 09 280 89 60