Menu

Steun Ons

Doe een gift

Ja, ik wil steunen en stort een bedrag op rekening BE13 0016 1095 0839 . Vanaf €40 krijgt u een fiscaal attest in het voorjaar volgend op het jaar van de storting. Vergeet niet uw rijksregisternummer te vermelden bij uw storting.

De belastingsvermindering voor een gift bedraagt 45 %.

Een permanente opdracht

Door maandelijks een voor u haalbaar bedrag (bv. 3,34 euro = 40,08 euro op jaarbasis) te storten op rekening BE13 0016 1095 0839 , kunnen wij zorgen voor continuïteit in onze werking. Voor u een kleine daad, voor ons een hemelsbreed verschil.

Ja, ik wil meer info

Wijnverkoop

Met onze jaarlijkse wijnverkoop verzamelen wij fondsen om een betere infrastructuur voor onze jongeren te realiseren. De wijnen worden tegen kleinhandelsprijzen aangeboden. Voor bedrijven kunnen wij relatiegeschenken verzorgen.

Bekijk de actie

Een glimlach voor Wagenschot

U kan helpen door voor één jongere een jaar lang het verschil te maken. U betaalt het inschrijvingsgeld voor de hobbyclub en het basismateriaal dat de jongere nodig heeft. Achteraf krijgt u van de jongere in kwestie een heel grote dank u wel en een heel mooie glimlach!

Meer info

Tafelen met een hart

20 jaar geleden startte het verhaal van ‘Tafelen met een Hart voor Kinderen’. Samen met vele tientallen restaurants in Vlaanderen maken we stevige projecten mogelijk in de ondersteuning van de opvoeding van maatschappelijk kwetsbare kinderen en jongeren.

De actie gaat weer door in het voorjaar van 2023.

Volgende sponsor ondersteunt de werking van PC Wagenschot vzw structureel. Heel erg bedankt voor de gewaardeerde steun!

Stuur ons een berichtje

Inhoud

*Klik op een item om te navigeren.